Επιτέλους τη Δευτέρα, την πρώτη μέρα του καλοκαιριού, ανοίγουν ξανά τα σχολεία! Είμαστε σίγουρες ότι έχετε πολλά να μας πείτε για όλο αυτό τον καιρό που περάσαμε χωριστά.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να θυμηθείτε όλη αυτή την περίοδο, όλα αυτά που κάνατε, και να διαλέξετε την πιο αγαπημένη σας ασχολία τον καιρό της καραντίνας. Την περίοδο αυτή, ειδικά στην αρχή, μείναμε πολύ στο σπίτι μας, με την οικογένειά μας και πολλοί από μας ανακαλύψαμε καινούριους τρόπους να περνάμε όμορφα το χρόνο μας ή ξαναθυμηθήκαμε αγαπημένα παιχνίδια, αγαπημένα παραμύθια, αγαπημένες ταινίες. Κάποιοι μάθαμε να μαγειρεύουμε, να τακτοποιούμε, να βοηθάμε περισσότερο. Κάποιοι
αλλάξαμε τη διακόσμηση στο δωμάτιο μας, ακόμα και όλο το σπίτι. Κάποιοι κάναμε τις  περισσότερες αγκαλιές του κόσμου. Και κάποιοι άλλοι άλλα πράγματα.

Είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα ή λίγα κι αγαπημένα. Θα θέλαμε να τα θυμηθείτε και να διαλέξετε το ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σας (δύσκολο, το ξέρουμε!) Μετά να προσπαθήσετε να το ζωγραφίσετε με τα πιο ωραία χρώματα!

Θα ξεκινήσουμε το σχολείο μιλώντας για τις ωραίες μας αναμνήσεις, γι’ αυτό μη ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας τις ζωγραφιές σας να τις παρουσιάσετε στους φίλους σας.

Σας περιμένουμε όλους!!!!