(Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο της Δράσης μας)

Την Κυριακή 14 Μαΐου το σχολείο μας  διοργάνωσε τη δράση «Πάρε Χρώμα, Βάλε Ιδέα, Έλα στην Αυλή Παρέα». Η διοργάνωση αυτή εντάχτηκε στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης «Διαμόρφωση Κήπου και Αύλειου Χώρου του Νηπιαγωγείου» και στόχο είχε να αλλάξει την όψη του σχολείου μας!

Δημιουργήθηκαν νέες γωνιές παιχνιδιών παιχνίδια εξωτερικού χώρου: η αμμοδόχος, η νεροδόχος, η μουσική γωνιά, το δεντρόσπιτο, το παραμυθένιο κιόσκι και ο μαυροπίνακας με τις χρωματιστές κιμωλίες.

Επίσης, βάφτηκαν τα κάγκελα περιμετρικά της αυλής και τα τοιχία! Επιπλέον, φυτεύτηκαν λουλούδια στα παρτέρια του κήπου και σε αυτοσχέδιες γλάστρες, φτιαγμένες από παλιά λάστιχα αυτοκινήτων και παιδικές γαλότσες!

Τα παιδιά υπήρξαν οι πιο πρόθυμοι βοηθοί και φορώντας τα μπλουζάκια με το σύνθημα της Δράσης «Πάρε Χρώμα, Βάλε Ιδέα, Έλα στην Αυλή Παρέα» συμμετείχαν σε όλες τις γωνιές εργασίας!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά, τους γονείς και τις εκπαιδευτικούς που μέτρησαν, έκοψαν, έτριψαν, έβαψαν, κάρφωσαν, βίδωσαν, φύτεψαν και σιδέρωσαν σε μπλουζάκια το σύνθημα! Χάρη στη δική τους πολύτιμη βοήθεια το Νηπιαγωγείο μας έχει μεταμορφωθεί σε έναν όμορφο χώρο ατέλειωτου δημιουργικού παιχνιδιού! Και το πιο σπουδαίο: όλοι μαζί, δείξαμε έμπρακτα στα παιδιά μας τα καταπληκτικά αποτελέσματα που φέρνει η συνεργασία και η ομαδικότητα.

Σας ευχαριστούμε! Όλοι μαζί καταφέραμε και κάναμε το σχολείο μας ξεχωριστό, δημιουργικό και χρωματιστό!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Σε λίγες μέρες κάτι μαγικό θα συμβεί και πάλι στην αυλή του Νηπιαγωγείου μας!